Kabouter Plop show: De Fopkampioen

Lachen, gieren en brullen bij de grappigste Plop Show ooit: “Kabouter Plop – De Fopkampioen” Vind jij het leuk een grapje met iemand uit te halen? Bereid je dan maar voor, want niemand is daar zo goed in als de Fopkampioen in dePlop show: ‘Kabouter Plop – De Fopkampioen’. Sinds 8 oktober zijn kabouter plop en zijn vriendjes weer te zien in het theather met een show waar lachen, gieren en brullen de boventoon voert.

Een ontploffing, afgeknipte bloemen en vastgelijmde pantoffels: Plop en zijn vrienden krijgen dit keer te maken met een  mysterieuze fopkabouter. Maar wie is eigenlijk de geheimzinnige kabouter die al deze grapjes uithaalt? En kunnen de kabouters er om lachen?

Ben jij net als onze kaboutervrienden even nieuwsgierig naar de mysterieuze fopkabouter en benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Oefen dan alvast je lachspieren, want deze nieuwe show van Plop en zijn vrienden zit, naast bekende en leuke liedjes, ook boordevol gekke kaboutergrappen- en grollen!

De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar en te bezoeken tot en met 18 maart 2012. Tickets zijn verkrijgbaar op Studio100.nl

Reserveer hier de DVD alvast via BOL.com >>> 

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Theaterspektakel: De Familie van Nielie breekt de tent af!

Op 23 december 2018 – Kerstvakantie – gaat Kwatta in coproductie met Oorkaan, met tekst …