Ziggy’s cadeau- zoekplaatjes

Ziggy’s Cadeau- Zoekplaatjes is een nieuw interactief zoekspel voor op de iPad Ziggy, het hondje dat we kennen uit de app ‘Prinses Arabella wil spelen’ heeft vanaf nu zijn eigen spel.  Op zoek naar de eigenaar van het cadeautje dat hij gevonden heeft, gaat hij langs alle vertrekken in het paleis. Hij ontmoet daar de koning en  koningin, de prins en prinsessen en de lakei. In al hun mooie kamers kunnen kinderen zoeken naar de verborgen plaatjes en ontdekken ze samen met Ziggy voor wie het cadeautje is.

Vrolijk zoeken
Het is vrolijk zoeken in de kleurrijke tekeningen van Mylo Freeman. Door te tikken op het scherm selecteren kinderen de plaatjes die ze moeten verzamelen en ontdekken ze verrassende animaties en geluiden. Als alles gevonden is, mogen ze door naar de volgende zoekplaat. Bij het opstarten van een nieuw spel krijgen de kinderen een andere set plaatjes. Elke zoekplaat wordt ingeleid door een kort verhaal dat makkelijk te lezen is, voor zowel de beginnende; als voor de meer ervaren lezertjes. De teksten zijn zowel in het Nederlands, Engels, Frans en Duits te lezen. De kinderen die nog niet kunnen lezen kunnen ook luisteren naar de korte gesproken instructies.

Gratis
De app is tot en met 15 januari gratis de downloaden in de App  store.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …