De kerstman verslaat Sinterklaas

In de decembermaand is de strijd tussen Sinterklaas en de Kerstman weer uit gebarsten. De populairiteit van de twee mannen werd onderzocht in opdracht van de Nationale tijdschriftenbon PanelWizard. Uit het onderzoek is gebleken dat de kerstman populairder is dan Sinterklaas. De Sint werd namelijk verslagen met 35 procent.

De uitslag
Als we het onderzoek moeten geloven hebben we liever een kerstcadeau dan een surprise.  Worden kerstkransjes  meer gewaardeerd dan de pepernoten. En schrijven we  liever een leuke kerstkaart dan een gedicht voor in de suprise. Gelukkig verdient  Sinterklaas ook nog een paar punten zijn zwarte pieten en paard Amerigo  zijn populairder dan de elfjes en rudolph het rendier.

In een kwart van alle gezinnen word het vieren van kerst of sinterklaas bepaalt door de aanwezigheid van kleine kinderen. En hoewel het samenzijn voorop staat vindt de helft van Nederland cadeaus de echte sfeermaker van de feestdagen.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share