Eyo: super leuke nieuwe CD van K3

De druk moest vast enorm voor K3 zijn geweest. Het vorige album MaMaSé is namelijk een fenomeen dat alle records gebroken heeft. Probeer dat maar eens te evenaren. Maar nu is het eindelijk zover; het langverwachte album van K3 ligt in de winkels en heet Eyo!.

Karen, Kristel en Josje hebben met Eyo! er het volste vertrouwen in dat deze CD ook een succes gaat worden en hebben ongelofelijk veel zin met deze liedjes de komende tijd de kinderen weer te laten dansen en zingen. En dat is gelukt! K3 heeft al gelijk tijdens het uitbrengen van de CD een platina plaat voor Eyo! ontvangen. Al in de voorverkoop zijn er namelijk al meer dan 50.000 exemplaren in Nederland verkocht.

Recensie
De CD zit vol liedjes die kinderen volop aan het dansen en zingen maken. De CD stond nog maar net aan en bij het horen van de eerste tonen vlogen mijn dochters van de bank en begonnen enthousiast te dansen. Ze herkende de liedjes natuurlijk nog niet, maar wisten mij wel gelijk te vertellen dat het een CD van K3 moest zijn. De stemmen en hun “sounds” is onmisbaar.

De liedjes blijven lekker hangen (vooral leuk voor de kinderen; na 5 keer iets minder voor de ouders) door de snel herkenbare melodieën en teksten.  Ze zijn voor de kinderen snel en makkelijk te onthouden en daardoor ook gelijk een hit.

Je kan er gewoon niet omheen. K3 heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot één van de belangrijkste spelers wat betreft kindermuziek. Zeker de liedjes van de CD’s MaMaSé en Eyo! zijn van zulk niveau dat het echt een feest zijn om aan te zetten.

Meer informatie
Naast het liedje ‘Eyo!’ staan er nog elf andere nieuwe nummers op de CD, zoals Beroemd, Smoorverliefd en de titelsong van hun sitcom Hallo K3. Het meest opvallende nummer van de CD is toch wel Willem-Alexander waarin K3 een brief schrijft aan Prinses Maxima. Karen, Kristel en Josje geven toe toch wel een beetje verliefd te zijn op onze kroonprins. ‘Willem-Alexander’ heeft hierdoor al voor aardig wat commotie gezorgd in Nederland en België. Maar naast een opvallende tekst, is het ook gewoon een ontzettend leuk liedje!

Bestel hier de CD online via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 …

Share
Share