Klaasje Sinterklaasje

Kleine Klaas houdt zielsveel van Sinterklaas. Later, als hij groot is, wil hij zelf ook graag Sint worden. Mama heeft voor Klaasje een echte mijter gemaakt en die draagt hij altijd en overal, zelfs in bad en op de wc. Maar Sint worden is niet makkelijk.

Recensie
Klaasje wil later graag Sinterklaas worden, en daar is hij nu al voor aan het oefenen in Klaasje Sinterklaasje. Hij draagt een rode mantel en een mijter, hij pakt cadeautjes in en leert balanceren. En Klaasje heeft een wit hobbelpaard, waarmee hij cadeautjes gaat bezorgen. En dan …

Klaasje Sinterklaasje is een heel lief en warm verhaal over Klaasje. Zijn grootste droom wordt werkelijkheid en hij ontmoet Sinterklaas. Hij komt er achter dat je wel heel moe wordt als je de hele nacht moet opblijven om pakjes rond te brengen.

De illustraties in Klaasje Sinterklaasje zijn vrolijk en vol kleur. Er is van alles te ontdekken, vooral veel leuke details (zoals de verschillende gezichtsuitdrukkingen van de maan). De illustraties vullen het verhaal goed aan.

Een leuk boek om samen met je peuter of kleuter keer op keer weer te lezen.

Klaasje Sinterklaasje – Kathleen Amant
prentenboek, hardcover, 26 pagina´s, Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …