nieuwe serie Nickelodeon

Pardoes-nieuwe serie op Nickelodeon

nieuwe serie NickelodeonVanaf maandag 12 december is er een nieuwe serie te zien op Nickelodeon. In de fantasy-serie Pardoes van Nederlandse bodem volgen we de belevenissen van tovernaar Pardoes, die te horen krijgt dat het lot heeft bepaald dat alleen hij de strijd aan kan gaan met de fantasiestelende slechterik Pantagor.

Symbolica
Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid, ligt Symbolica, het rijk der fantasie. De inwoners geloven in sprookjes en dat niets onmogelijk is, als je je fantasie maar gebruikt. En iedereen heeft fantasie! Maar wat als iemand die fantasie voor altijd wil stelen? Wat is de wereld zonder sprookjes en fantasie? Om de macht op Symbolica te kunnen grijpen, zien we in iedere aflevering hoe Pantagor een nieuwe manier vindt om bij de bewoners van Hartenstad de fantasie te stelen en wat daar de treurige gevolgen van zijn.

Maar we zien ook hoe Pardoes, onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint om zo alle elf toetsen te volbrengen. Zijn nieuw aangeleerde krachten moet Pardoes inzetten om de fantasie terug te winnen en prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus, helpt hem daarbij. Hoe verder we in de serie komen, hoe sterker Pantagor lijkt te worden.

Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en met deze nieuw verworven krachten de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

De hoofdrollen in de serie Pardoes worden vertolkt door onder andere Alex Hendrickx (Pardoes), Emilie Pos (Pardijn), Hugo Maerten (Pantagor) en Peter Faber (Almar). Pardoes is geregisseerd door Marc Willard en Vincent Schuurman en het scenario is van de hand van Anjali Taneja (bedenkster van onder andere Het Huis Anubis).

De televisieserie Pardoes is geproduceerd door de Efteling. Bart de Boer, Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, licht toe: “We zijn erg trots op deze nieuwe productie, Pardoes de serie is de eerste kennismaking met de magische wereld van Pardoes, de planeet Symbolica en haar bewoners.Uiteindelijk zal deze wereld ook een plek krijgen in de Efteling.

Pardoes is vanaf maandag 12 december iedere maandag t/m donderdag om 18.15 uur te zien op Nickelodeon.

 

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …