NIEUW: Gumball op tv

Gumball is een nieuwe serie op Cartoon Network die vanaf 9 november op de televisie te zien is. De familie Watterson is een doodgewoon gezin. Papa is een alledaags 1,93 meter groot roze konijn, die zijn dagen thuis doorbrengt. Mama werkt in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoontjes. Zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd en Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje. Tot slot is er de goudvis Darwin. Dit huisdier werd dat deel van de familie nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

De 12 jaar oude Gumball maakt zijn charmante dommigheid helemaal goed met zijn ongeneeslijke optimisme. Met zijn positieve energie brengt hij de show tot leven, ook al brengt zijn enthousiasme hem juist in lastige situaties. Een fantasierijk verhaal met Bart Simpson achtige humor.

Gumball is een animatie sitcom over de rampzalige avonturen van Gumball en zijn familie in het vreemde en geweldige stadje Elmore. De serie is bedoeld voor kinderen van 6 jaar tot 11 jaar. Gumball is vanaf 9 november t/m 11 januari te zien. Elke woensdag om 16:45 en elke vrijdag om 19:40 op Cartoon Network.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Review van de Vogel’s TV-beugel

Een Vogel’s TV-beugel. Waarom zou je die willen hebben? In ons gezin was dat niet …

Share
Share