Leuke rokjes bij Kommy-Kleertjes

Kommy-Kleertjes is een webwinkel met handgemaakte kleding voor meisjes en mama’s. In het assortiment vind je onder meer strokenrokjes, halterjurkjes, topjes, wikkeljurkjes, rokjes, leggings, vestjes en lintjurkjes. Omdat alle kleding op bestelling wordt gemaakt, is er ook een mogelijkheid om de kleertjes op maat te laten maken of voor speciale gelegenheden zoals een communie of voor bruidsmeisjes.

Ik had de luxe om een prachtig rokje van Kommy-Kleertjes uit te zoeken en uit te proberen op één van mijn dochters. En die keuze was niet makkelijk… Ze hebben namelijk een uitgebreid assortiment. Het ene rokje is nog leuker dan het andere. Er zijn wat stoerdere modellen, maar de gehele collectie oogt vooral heel lief en vrolijk. Ik ben vooral onder de indruk van de rokjes! Het leuke is ook, dat er een beperkte oplage per ontwerp is. Hierdoor heeft je kind altijd iets unieks aan.

Het materiaal waarvan de rokjes gemaakt zijn, ogen luxe en tegelijkertijd stevig. Dit kan tegen een stootje. Dat is fijn, want hierdoor kunnen over een paar jaar ook haar jongere zussen dit rokje nog aan. Een aanwinst voor de kledingkast!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Vrolijk pakket van Het Vrolijke Nest!

Een tijd geleden werd er wel een héél leuk pakket bezorgd. Er in zaten een …

Share
Share