In 2012 nieuwe Duinrell attractie

De vergunning voor de bouw van een nieuwe geluidsarme familieachtbaan in Duinrell is binnen. De nieuwe attractie krijgt een hoogte van 15 meter en een totale lengte van 361 meter. De twaalf wagentjes, die als een trein over de baan rijden, bieden plaats voor 24 personen.

Naar verwachting gaat de bouw op 8 juni aanstaande van start met het heien van de palen wat twee dagen in beslag neemt. De fundering is voor de start van het hoogseizoen gereed, vervolgens zal het werk na de zomervakantie weer worden hervat. Naar verwachting is de bouw voor het eind van het jaar voltooid, waarna de testfase begint. Bij aanvang van het attractieparkseizoen 2012 kan de familieachtbaan dan veilig in gebruik worden genomen met de officiële onthulling van de naam.

Hieraan voorafgaand wordt gewerkt aan de thematisering. De achtbaan wordt gesitueerd tussen de Falcon en de Kikkerachtbaan, achter de Waterspin passend binnen deze omgeving. Samen met de ‘Falcon’ en de ‘Kikkerachtbaan’ komt Duinrell met deze nieuwe achtbaan tegemoet aan de wens van haar doelgroepen en in het bijzonder families met kinderen.

Lees meer:
Spetterende attracties bij Duinrell
All-Inclusive Attractiepark Drouwenerzand
Plopsa Indoor Coevorden bezorgt een leuke dag

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Opening Playa Tikibad, Duinrell [verslag]

Hoe vaak kunnen kinderen studie dagen hebben. Zucht. Iedere ouder begrijpt wat ik bedoel. Ik …

Share
Share