Droomvlucht de musical

Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties komen met een nieuwe musical. Droomvlucht, een betoverende reis is een musical dat gebaseerd is op de gelijknamige attractie in het bekende pretpark.

Het verhaal
De musical gaat over een meisje met de naam Lila. Haar ouders zijn allebei vaak druk met hun werk en daardoor logeert ze regelmatig bij haar oma. Wanneer Lila heel boos en verdrietig is tijdens een bezoekje aan haar oma gebeurt er iets wonderlijks. Een vuurvliegje verschijnt zomaar uit het niets en vraagt haar mee te gaan. Nieuwsgierig als ze is besluit ze achter het vuurvliegje aan te gaan, maar ze neemt wel haar oma mee. Met deze stap komen ze terecht in de elfenwereld en daar staat hen een spannend avontuur te wachten. Het gaat namelijk niet zo goed met de lieflijke wereld van de elfen! De boze koning Furius – van het Trollenrijk – bedreigt de elfen en staat op het punt om de magische elfenwereld in één groot moeras te veranderen. De grote vraag is natuurlijk, kan Lila de elfjes helpen?

De cast
De presentatie van de cast op 24 mei 2011 was spectaculair te noemen. Want waar kun je de spelers van deze musical nu beter presenteren dan in de attractie waarop de musical is gebaseerd? Het sprookjesachtige Droomvlucht was dus even het toneel voor de acteurs en midden in deze elfen- en trollenwereld werden zij geprensenteerd aan het Nederlandse publiek. Doris Baaten, Rosalie de Jong, Hugo Haenen, Jorge Verkroost, Steve Beirnaert en Vajèn van den Bosch zullen de rollen vertolken in deze musical.

Wanneer te zien?
De musical Droomvlucht, een betoverende reis is te zien vanaf 1 oktober 2011 in het Efteling Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 29,50. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten ga je naar de website van de Efteling.

Lees ook:
Musical Kruimeltje gaat op tournee
K3 heeft nieuwe CD en musical
Jip en Janneke als familiemusical

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share