Anna is jarig

Vandaag is het een hele speciale dag, want Anna is jarig. Ze viert haar verjaardag op school. Samen met mama bakt ze een verjaardagscake om te trakteren. In de klas maakt Anna een verjaardagskroon en de andere kindjes zingen een liedje voor haar. Daarna mag Anna kaarsjes uitblazen en de lekkere cake uitdelen!

Recensie
Anna is jarig is een heel leuk en herkenbaar verhaal over jarig zijn. In dit boek is Anna jarig en gaat ze samen met haar mama een cake maken. Deze mag ze op school trakteren. Iets wat elk kind leuk vind om te doen. Anna is jarig is altijd leuk om voor te lezen, maar extra leuk als je kind zelf (bijna) jarig is. Ik denk dat de herkenbaarheid de kracht is van Anna is jarig. Daarnaast wordt het verhaal gecombineerd met prachtige, kleurrijke illustraties.

Anna is jarig laat zien dat je één keer per jaar echt volledig in de belangstelling staat. Want als je jarig bent, dan is het een groot feest! Een extra leuke verrassing  is dat er een echt verjaardag t-shirt bij dit boek zit. Met hetzelfde plaatje erop, als de voorkant van het boek. Met de tekst eronder :”Ik ben jarig!” Dit t-shirt viel gelijk helemaal in de smaak bij mijn 2 kinderen ( 2 jaar en 4 jaar). Het is maatje 110, dus ze kunnen dit t-shirt allebei nog aan als ze de volgende keer jarig zijn.

Anna is jarig – Kathleen Amant
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Sesamstraat jarig in Hardenberg
Kleurrijke kindertraktaties van La Vache qui rit
Jip en Janneke er is er een jarig

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hoera! Prinses Amalia is jarig

Onze kroonprinses, prinses Catharina-Amalia, is vandaag (07-12-2021) jarig. Ze is 18 jaar geworden en krijgt …