Eet smakelijk PIP

Pip heeft honger en wil eten. Hij ziet een heleboel dieren die iets lekkers hebben.Het konijn eet wortels, de eekhoorn noten en de kip kruimels. Eet smakelijk PIP is een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Recensie
Eet smakelijk PIP 
 is een schattig boekje! Het getekende vogeltje Pip verovert meteen je hart als je in het boekje bladert. Een lief klein wit/geel gekleurd vogeltje in combinatie met foto’s van echte dieren. Door kleine details die erbij getekend zijn,  smelten deze twee – op het eerste gezicht totaal verschillende dingen – samen tot één vertederend geheel.

De stevige, kartonnen pagina’s hebben allemaal een zacht pasteltintje als achtergrond gekregen, wat het allemaal nog aandoenlijker maakt. Het boekje heeft een handzaam vierkant formaat en is in combinatie met de stevige pagina’s (die je best met een vochtig doekje af kunt nemen als dit nodig is) helemaal peuterproof!

Eet smakelijk PIP – Mack
Peuterboek, hardcover, 12 pagina’s, Clavis

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …