Prinsessen zijn niet perfect

Er waren eens drie prinsessen…
Prinses Emma was dol op bakken,
Prinses Julia was dol op timmeren
En Prinses Sophie was dol op tuinieren.

Maar op een dag wil prinses Sophie eens iets anders doen. Ze heeft genoeg van al dat tuinieren! Ze stelt Emma en Julia voor om van taak te ruilen. Want prinsessen kunnen alles. Toch?

Recensie
Ouders die een meisje hebben kunnen er vast ongetwijfeld over meepraten. De liefde voor prinsessen en alles wat er mee te maken heeft. Met dit boek haal je weer heel veel prinsessenmagie in huis. Het gaat namelijk niet over 1 prinses, niet over 2 maar over 3 prinsessen!

De prinsessen hebben zo hun eigen specialiteit, maar altijd hetzelfde doen is best wel saai. Dus ruilen ze van taak. Maar misschien hadden ze dat toch beter niet vlak voor een groot feest kunnen doen. Want het blijkt toch lastiger dan de prinsessen dachten om iets anders te doen. Zal het nog goed aflopen met dit feest?

Prinsessen zijn niet perfect is een mooi verhaal, wat duidelijk maakt dat je niet overal goed in hoeft te zijn. Zelfs niet als je een prinses bent! De pastelkleurige prenten maken van dit boek een zoet geheel, maar dat zullen de jonge dames vast niet erg vinden!

Prinsessen zijn niet perfect – Kate Lum
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De Fontein

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share