Fleur je keuken op met een gepersonaliseerd spatscherm

De meeste keukens zijn er van voorzien: een spatscherm achter het fornuis. De naam zegt het al: spatten vanuit de pannen, wanneer je aan het koken of bakken bent, komen op het scherm. Voordeel: het is eenvoudig schoon te maken.

Spatscherm

Ik weet niet hoe het bij julie is, maar bij mij zit er altijd wel wat op het spatscherm, en niet alleen spatjes, soms hele klodders pastasaus… Een spatscherm moet dus tegen warmte, vet en allerlei kleurstoffen kunnen. En makkelijk schoon te maken zijn.

Saai?

De meeste spatschermen die je in keukens ziet, zijn functioneel, maar saai. Roestvrij staal, zwart…. En nu hoeft dat niet meer! Ik heb een spatscherm laten maken met een vrolijke afbeelding er op. Een foto van mijn drie prachtige kinderen, genomen tijdens een wandeling in Klosters in 2014. Een tijd geleden dus, maar een foto met een dierbaar verhaal, een dierbare herinnering en met mijn meest dierbare mensen. Ik hoef niet bang te worden dat ik dit ooit beu word!

Blikvanger

Het bestellen ging er eenvoudig. Voor de zekerheid had ik wel aangevinkt dat de door mij geselecteerde foto gecheckt ging worden. Het zou jammer zijn wanneer de resolutie niet geschikt was voor een wat groter formaat en je er pas bij levering achter zou komen! Ook het installeren was eenvoudig. En echt, mijn hele keuken ziet er anders uit. Het is een blikvanger. Heel anders dan gezellig een foto of een schilderij ophangen, het geeft de hele keuken een ander aanzien. Ik ben er erg blij mee.

Inductiebeschermer

Heb je tegels achter je fornuis, of een kookeiland? Dan heb je weinig aan een spatscherm. Wanneer je echter een inductie-kookplaat hebt, is er nog iets anders leuks: Fotocadeau biedt ook een inductiebeschermer.

Vinyl

Een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Daar kunnen krassen in ontstaan en natuurlijk kan er vuil en stof op komen wanneer je het niet gebruikt. Een inductie beschermer is een afdekplaat die van vinyl gemaakt is. Deze leg je over de glasplaat waardoor deze beschermd is. En met een vrolijke foto van je kinderen, of een van de beschikbare foto’s op de website, maak je je keuken ineens een stuk mooier!

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar hoe zo’n spatscherm er uit ziet? Kijk dan mee naar de foto’s van mijn eigen schatten tijdens een vakantie jaren geleden. Een foto die ik koester en daarom graag iedere dag zie! Wil je het verhaal achter de foto lezen? Kijk dan hieronder:

Knuffel-drama [blog]

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Gezond koken voor kinderen met deze tips

Vind je het moeilijk om gezond te koken voor je kids? Je bent niet de …

Share
Share