TETRIS® 99 – gratis bij je abonnement op Nintendo Online

Een abonnement op Nintendo Online biedt vele mogelijkheden. Onder andere toegang tot het spel TETRIS® 99. En laat dat nu net een van de weinige spelen zijn wat ik al ken uit mijn studententijd en wat ik nog steeds graag speel….

TETRIS® 99 is gebaseerd op het ‘blokken-spel’ Tetris. Er vallen ‘blokken’ naar beneden en daarmee kun je lijnen vormen die dan wegvallen. Zo voorkom je dat je scherm helemaal vol raakt. Wanneer je meerdere lijnen tegelijk weg speelt, krijg je meer punten en naarmate je verder komt, komen de blokken sneller…. Bij TETRIS® 99 zijn er nog veel meer leuke dingen, kijk <hier> voor meer uitleg

Online spelen geeft natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen moeilijke blokken naar een tegenstander gaan… Je speelt namelijk online, met 98 anderen! Blijf je als laatste over, dan ben je uiteraard de winnaar. Maar persoonlijk vind ik een plekje in de top 10 ook al heel knap, dat is in ieder geval mijn streven.

Net als bij bijvoorbeeld Super Smash Bros. Ultimate kunnen er ook online-events georganiseerd worden. Oefen dus goed!

Zelf vind ik het vooral leuk om weer Tetris te kunnen spelen, en dan nu niet in mijn eentje, maar samen met 98 anderen waardoor het echt een extra dimensie krijgt. Mijn kinderen spelen zelf graag maar vinden het ook geweldig om mij te zien spelen. Ondanks dat ik regelmatig de verkeerde knop in druk waardoor mijn blok ineens op een verkeerde manier op een rij terecht komt, lukt het me aardig om in de race te blijven. Plaats 32 is mijn huidige record, maar ik zie ruimte voor verbetering 😉

Voor meer informatie over Nintendo Switch Online, klik hier >>>>

Voor meer informatie over TETRIS® 99, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Everybody 1-2-Switch! [recensie]

De Nintendo Switch kan makkelijk gebruikt worden om samen met mensen spelletjes te spelen. Je …

Share
Share