Mini-mornings: Bing in de bioscoop

Met een peuter of kleuter in huis, ken je vast Bing. En doordat Bing vertrouwd is voor je kleintje, is de mini-morning bij Vue een mooie manier om je kind(eren) kennis te laten maken met een bioscoopbezoek.

Tijdens de mini-mornings op zondagochtenden zijn de lichten gedimd en het geluid is aangepast aan de gevoelige oortjes. Een veilige en prettige omgeving dus!

Tijdens de reguliere voorstellingen van de Bing Mini Mornings op 21 en 28 april en 5 en 12 mei 2019 krijgen alle kindjes Bing oren en een filmdiploma. En een fantastische ervaring door peuterheld Bing (bekend van o.a. Zappelin en Ketnet) in de bioscoop met een interactief programma op het grote doek te zien!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share