Gepersonaliseerd fotocadeau voor Moederdag 2019

Wanneer je meerdere kinderen hebt, en je wilt ieder kind een eigen cadeau laten geven voor Moederdag, moet je vaak diep nadenken. Ieder kind wil het ‘leukste’ of ‘grootste’ cadeau geven…. En geruzie tijdens het Moederdag-ontbijt maakt het geheel niet feestelijker 😉 Kies daarom eens voor één of meerdere gepersonaliseerde fotocadeaus voor Moederdag.

Gepersonaliseerd
Tegenwoordig is het reuze eenvoudig en niet duur om een gepersonaliseerd fotocadeau te laten maken. Je kiest zelf het product, de vormgeving en natuurlijk de foto. Hiermee heb je een zelfgemaakt product en dus uniek. En de Trotse Moeder kan zien dat er aandacht aan besteed is.

Zwanger?
Wanneer je een cadeau zoekt voor een aanstaande moeder, is het superleuk om een bloempot te maken met daarop de afdruk van de echo-foto. Een mooi plantje er in en je hebt een bijzonder cadeau. Ook prima geschikt voor aanstaande oma’s natuurlijk!

Kinderen
Bij meerdere kinderen is het een goed idee om ieder kind apart een item te laten kiezen wat je wilt personaliseren met een foto. Kies wel zelf de foto’s uit, anders kan het lang duren voor je een compromis hebt… Je kunt zelfs allerlei verschillende items kiezen die je voor het Moederdag ontbijt kunt gebruiken, zoals een dienblad met één of meerdere foto’s, een ontbijtkom een mok of een glas.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share