Denk eens aan een design cadeau als huwelijkscadeau [top 5]

Een huwelijk is een prachtige gelegenheid om het bruidspaar een blijvend mooi cadeau te geven. Anders dan bij andere gelegenheden is een bruiloft (meestal) een eenmalige gebeurtenis in het leven. Wanneer het mensen betreft, die je na staan, is het fijn om iets persoonlijks te geven. En dan liefst iets wat het bruidspaar gedurende het hele leven kan koesteren.

Wanneer je kiest voor een design cadeau kun je kiezen voor iets moois voor in huis, maar ook voor een accessoire dat niet alleen mooi is, maar ook goed benut kan worden. In onderstaande top 5 staan ideeën voor ieder budget.

Ikebana vaas van Fritz Hansen
Ikebana is namelijk een term die in het Japans wordt gebruikt voor bloemschikken. Met de Ikebana vaas van Fritz Hansen wordt het eenvoudig gemaakt om bloemen op een stijlvolle manier in huis te zetten: door de messing structuur met gaatjes, kun je de bloemen prachtig schikken. De vaas is gemaakt van geblazen glas en is er in verschillende formaten.

Trinity schaal van Alessi
Zowel in wit als in RVS uitvoering is deze schaal prachtig om in huis te hebben. Designs van Alessi zien er vaak eenvoudig uit, maar hebben een betoverend effect. En een schaal is altijd een goed cadeau, die kun je niet te veel hebben. Dus ook voor mensen die al langer een gezamelijk huishouden voeren, is dit een geschikt huwelijkscadeau.

Norm decanteerkaraf van Menu
Veel wijn smaakt beter wanneer deze gedecanteerd is. Met de Norm decanteerkaraf van Menu gaat dat heel eenvoudig: de wijnfles kan worden aangesloten op de kan. Geen geknoei en ook wanneer de decanteerkan niet gebruikt wordt, staat hij mooi op een dressoir of in een vitrinekast.

 

Rotary Tray opbergbak van Vitra
Wanneer niet ieder gezinslid evenveel behoefte heeft om zijn / haar spullen op te ruimen, ontstaan er vaak irritaties… Met dit mooi vormgegeven opbergaccessoire help je de pasgetrouwden aan een goede start. De Rotary Tray is in meerdere kleuren verkrijgbaar en erg geschikt voor kleine spulletjes die anders ergens los rond zouden zweven.

Shorebird van Normann Copenhagen
Mijn persoonlijke favoriet. Gemaakt van eikenhout en staal is deze er in verschillende formaten en uitvoeringen. Extra leuk is om er twee te geven. Wanneer ze naar elkaar kijken, is de relatie goed. Wanneer ze ieder een andere kant op kijken, is het tijd voor een goed gesprek….

Design huwelijkscadeaus zijn mooie, blijvende cadeaus die aantonen dat je echt moeite hebt gedaan om het bruidspaar iets bijzonders te geven.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …