Dutch Comic Con met bekende internationale acteurs, Cosplay en veel, veel Comics

Moet je van stripverhalen houden om je te vermaken op de Dutch Comic Con? Nee, dat hoeft niet, maar wanneer je een fan bent, is het een droomweekend! In de speciale “comics area” vind je naast verschillende exposanten met een uitbreid aanbod op het gebied van comics en merchandise ook jouw favoriete comics artists en editors. Maar deze editie van Dutch Comic Con biedt nog veel meer! Ook voor kinderen (Paul van Loon is aanwezig met zijn eigen Griezelbus), Netflix-serie-verslaafden (acteurs en actrices uit populaire series als Stranger Things en Once Upon a Time zijn aanwezig, Gamers (er is een grote Free 2 play area) en Cosplayers.

Dutch Comic Con is in de Jaarbeurs in Utrecht op zaterdag 24 november 2018 van 10:00 tot 18:00 en op zondag 25 november 2018 van 10:00 tot 17:00. Bestudeer het programma goed van tevoren, zodat je zeker jouw favoriete onderdelen niet gaat missen. Of ga er gewoon heen en geniet van de sfeer en van alles wat je ziet.

Klik hier voor een greep uit de vele (internationale) gasten die je tegen kunt komen >>>>

Onderstaande video is van de creatieve vader van o.a. Marvel Comic’s Elektra: Assassin. Comic-grootheid Bill Sienkiewicz komt bij hoge uitzondering naar Nederland om te gast te zijn bij de grootste Comic Con van ons land.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ …

Share
Share