Home / Nieuws / SNEAK PREVIEWS / Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns

“Mijn vlieger bleef haken achter een Nanny” ­čśÇ

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt.

Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december 2018 in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Disney on Ice 2018: het mooiste familie-uitje voor rond de Kerstdagen

Wanneer je de periode rond de Kerstdagen wilt benutten om quality time met je gezin …