Home / Team / Even voorstellen: Trotse Moeder Bianca

Even voorstellen: Trotse Moeder Bianca

Met veel plezier introduceer ik een nieuw lid van het team van Trotse Moeders: Bianca. Ik heb haar leren kennen omdat haar dochter en mijn dochter samen verslag mochten doen van de KinderKlimaatTop 2018:

Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Maar niet alleen Robin kan goed verslag doen, ook haar Trotse Moeder Bianca kan dit. En ik ben blij dat ze dit vanaf vandaag voor TrotseMoeders.nl zal doen. Bianca stel zichzelf voor:

Ik ben Bianca (43 jaar) samenwonend met Arnoud ( 43 jaar) , mama van twee meiden Sam en Robin 13 en 11 en een jongen Wessel van 7 jaar. Ik combineer het moederschap met een baan in de Dienstapotheek in Breda als apothekersassistente. Ik woon met mijn gezin al 19 jaar in Noord-brabant , gemeente Geertruidenberg, oudste stad van Holland !

De combi van het managen van een gezin, de Spoedeisende hulp en het feit dat we geen huismussen zijn, geven altijd inspiratie voor een blogpost, die wij graag met jullie willen gaan delen !! Onze bijnaam is: The Fam Kos ( van Kostense)

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

De helden van het speciaal basisonderwijs [persoonlijk verhaal]

Mijn kleine meisje gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs. Dat is een enorm stap …