Home / Blogs / Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Op Social Media hebben jullie al kunnen zien dat TrotseMoeders.nl aanwezig was bij de KinderKlimaattop. Niet als ‘pers’, maar als Trotse Moeder van mijn tweeling die een rol hadden die dag.

Mijn jongste zoon heeft de hele dag gefilmd (zijn video komt nog) en mijn dochter mocht samen met een andere ‘top-reporter’ de hele dag mensen interviewen. Van kinderen die deelnamen aan de top, tot de burgemeester van Arnhem, van presentator Pepijn Gunneweg tot de winnaars van alle gepresenteerde ideeën. Hieronder een prachtig videoverslag van die dag (duurt maar enkele minuten!)

Voor meer informatie kun je op onderstaande links klikken:

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Verras me – Sophie Kinsella

Op de cover van Verras me staat “Degene die je het beste kent, kan je …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten