© RVD - fotograaf: Albert Nieboer

Zomerse foto’s van onze koning en zijn gezin

Vandaag was de jaarlijkse foto-sessie die nèt voor de zomervakantie plaatsvindt. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft enkele foto’s (© RVD – fotograaf: Albert Nieboer) beschikbaar gesteld van de fotosessie die vandaag met Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane heeft plaatsgevonden.Hopelijk genieten jullie mee van de zomerse foto’s van onze koning en koningin en de mooie prinsessen op landgoed Eikenhorst:

Wassenaar, 13 juli 2018: Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters (v.l.n.r.) de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane voor de Eikenhorst. Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer
Wassenaar, 13 juli 2018: Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters (v.l.n.r.) Prinses Alexia, de Prinses van Oranje en Prinses Ariane in de tuin van de Eikenhorst. Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer
Wassenaar, 13 juli 2018: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in de tuin van de Eikenhorst. Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer
Wassenaar, 13 juli 2018: (V.l.n.r.) Prinses Alexia, de Prinses van Oranje en Prinses Ariane in de tuin van de Eikenhorst. Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer
Wassenaar, 13 juli 2018: Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters (v.l.n.r.) de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane voor de Eikenhorst. Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Fleur je keuken op met een gepersonaliseerd spatscherm

De meeste keukens zijn er van voorzien: een spatscherm achter het fornuis. De naam zegt …