Naar bed naar bed zei Duimelot – voorleesboek, door verschillende auteurs

Voorlezen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook goed voor hun taalontwikkeling. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om voor te lezen, het zijn van die rustige momentjes samen met je kind(eren) waar je allemaal van geniet! Naar bed, naar bed is een voorleesboek wat ik graag had willen hebben toen mijn kindjes nog klein waren!

Informatie
Ga op avontuur met Kikker, zweef tussen de sterren met Nijntje of dwaal door de prachtige platen van Thé Tjong-Khing. Na de slappe lach met Knofje, appeltjes plukken met Jip en Janneke en lekker knuffelen met Dikkie Dik krijg je vanzelf de mooiste dromen. In dit mooie voorleesboek staan de liefste liedjes, verhalen en avonturen voor de allerkleinsten. Een prachtig cadeauboek voor een fijne afsluiting van elke dag.

naar bed naar bed zei duimelot, van diverse auteurs, uitgebracht door wpg kindermedia

Met tekst en illustraties van Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Burny Bos, Dick Bruna, Harmen van Straaten, Max Velthuijs en vele anderen.

naar bed naar bed zei duimelot, van diverse auteurs, uitgebracht door wpg kindermedia

Mening
Het boek ziet er prachtig uit. Een ‘Hollandse’ kaft, mooi groot vierkant formaat. Binnenin allerlei verhaaltjes van bekende auteurs die allemaal in hun eigen stijl vormgegeven zijn. Prima afwisseling van korte verhaaltjes en versjes. Prima boek, ook om cadeau te doen.

naar bed naar bed zei duimelot, van diverse auteurs, uitgebracht door wpg kindermedia

Bekijk op bol.comNaar bed, naar bed – verschillende auteurs
Hardcover, 144 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …

Share
Share