De lachende zaag

Een persbericht om blij van te worden: drie van de beste kinderboekenschrijvers bundelen hun krachten (en humor, en gevoel voor het absurde) en gaan samen een boek schrijven.

Het gezelschap, bestaande uit Jozua Douglas (onder andere bekend van “De gruwelijke generaal“), Tosca Menten (van onder andere de “Dummie de Mummie boeken” en Manon Sikkel (die we onder andere kennen van Elvis Watt, miljonair) gaan zorgen voor spanning met humor in “IJzersterke Verhalen – Gruwelijk grappige griezelverhalen“.

Het gezelschap bundelt een aantal verhalen (en ‘spreekwoorden’ en gedichten) onder de naam “De lachende zaag“. Ik had het genoegen om een vooruit-lees-exemplaar te mogen lezen en heb dat met zeer veel plezier een een ‘big smile’ gedaan. Wat een heerlijk boek! De verhalen zijn soms spannend, soms echt wel een beetje gruwelijk of ‘vies’, maar zonder uitzondering bevatten ze meer dan een gemiddelde portie humor. De illustraties zijn van de hand van Katrien Holland en maken de ‘big smile’ nog breder.

Hopelijk is dit geen eenmalige samenwerking!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bureau SPEURNEUS 1 – Bureau Speurneus en de boekenmaffia

Er zijn boeken die leuk zijn voor kinderen om zelf te lezen, er zijn boeken …