Wie is de vader van Bridget Jones’s Baby?

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden.

Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op d’r kop. Hij heeft alles wat de Britse Mr. Darcy mist. Tot haar grote schok blijkt Bridget ook nog eens in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Recensie
Het schijnt vaker voor te komen dan men denkt: niet zeker weten wie de vader is van je baby. Bridget Jones, die op een punt in haar leven is beland waarop ze zich neerlegt bij haar single leven, heeft een avontuurtje met iemand die ze niet kent en gaat vrij kort daarna naar bed met haar ex, Mr.  Darcy.

Wanneer ze zwanger is, kan zowel de Amerikaan Jack, als de Brit Mark de vader zijn. Na een tijd waarin ze niet weet hoe ze het ‘blijde nieuws’ aan beide mannen moet brengen, gaan ze allebei als potentiële vaders mee naar echo’s, zwangerschapgymnastiek etc. En uiteindelijk komt de baby…. Maar wie is dan de vader van Bridget Jones’s Baby? Mr. Darcy of Jack?

Haha, en ik ga het lekker niet verklappen! Je moet deze film gewoon lekker kijken, ontspannen avondje gegarandeerd!

Ik had nog nooit een “Bridget-Jones-film” gezien, maar na het zien van deze, derde, film, wil ik de eerdere films ook gaan kijken. En dan deze nog een keer!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Minions – hoe Gru Superschurk werd

In de eerdere Minions films hebben we al een blik in het verleden van Gru …