Warme of koude borst-kompressen [review]

warm-cool-breast-pads-review-trotse-moeders-4Vrijwel alle moeders die borstvoeding geven, kennen de verschillende minder aangename sensaties, zoals bijvoorbeeld pijn bij stuwing. Of wat te denken van borstvoeding die even niet op gang wil komen, bijvoorbeeld wanneer je tussendoor wilt kolven?

Relaxxed heeft een praktisch hulpmiddel: borst-kompressen die zowel warm als koud gebruikt kunnen worden. Door de kompressen minimaal een uur in de koelkast (3-5 ℃) te leggen, kunnen ze als Cold Pads gebruikt worden. Dat kan echt verlichting geven bij pijnlijke borsten.

warm-cool-breast-pads-review-trotse-moeders-1 warm-cool-breast-pads-review-trotse-moeders-2

Zelf vind ik de ‘warme variant’ erg luxe. Daar hoef je namelijk alleen maar een button te laten klikken die ìn de Breast Pad zit, en dan warmt de borstkompres in no-time op tot een temperatuur van 54 graden.

borstkompressen-160x116Uiteraard heb ik het uitgeprobeerd en het ging inderdaad snel (enkele seconden!) en was aangenaam warm. In het doosje zitten ook twee uitwasbare, katoenen kompres-houders, waarin je de warme (of koude) kompressen eenvoudig in je (voedings)bh kunt stoppen.

Wanneer de kompressen afgekoeld zijn (dat duurt vrij lang), kun je ze weer gebruiksklaar maken door ze te verwarmen. De kristallen lossen dan weer op en de inhoud van de borst-kompressen wordt weer helder. Ik had deze echt graag gewild tijdens de borstvoedingsperiode!

De Warm & Cool Breast Pads bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share