Huisdiergeheimen Nederlandse Stemmencast presentatie in Pets Place XL

Huisdiergeheimen: welke dieren zijn Peggy Vrijens, Jandino, Karin Bloemen en andere BN-ers? [foto-verslag]

huisdierengeheimen presentatie NL stemmencast karaktersTrotsemoeders.nl was door Universal Pictures uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie, of beter de onthulling van de BN’ers die de stemmen geven aan de ongetwijfeld weer heel populair wordende huisdieren in de nieuwe film Huisdiergeheimen (The secret Life of Pets).

De verwachtingen voor deze animatie-film zijn hooggespannen, want de film is van de makers van de Verschrikkelijke Ikke. Dus op vrijdag 3 juni 2016 op naar een voor deze presentatie van de Nederlandse stemmencast van Huisdiergeheimen uitstekende locatie: de winkel Pets Place XL in Muiden.

huisdierengeheimen presentatie NL stemmencast pets places ingang  huisdierengeheimen presentatie NL stemmencast pets places vissen

De Pets Place Xl in Muiden is de grootse dierenwinkel van Nederland. Dus even rondkijken en iets kopen voor mijn eigen hond Molly. Ondertussen maken de bekende Nederlanders zich achter in de winkel gereed om met een levend exemplaar van het huisdier in de film waar ze hun stem aan hebben gegeven.

huisdierengeheimen presentatie NL stemmencast voorstellen Karin Bloemen chloe-huisdiergeheimen-film-kat-trotse-moeders

Als eerste komt Chloë, een luie mooie en statige kat, met Karin Bloemen.

Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencast Choë Karin Bloemen

Dan Jandino Asporaat met het schattige en volgens de berichten gestoorde konijn Snowball. De stem van Gidget (Dwergkeeshondje) wordt geleend van Peggy Vrijens, Roué Verveer vertolkt de ook op de presentatie aanwezige aanwezige teckel Buddy, en Murth Mossel ‘speelt’ in de Nederlandse versie Ozon (een Sphynx kat). De presentatie was in handen van Levi van Kempen die dat erg goed deed.

Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencas voorstellen

Gelukkig hadden alle BN’ers wel iets met huisdieren. De meeste hadden honden (gehad) of poezen natuurlijk. Daarover werd lustig ‘opgeschept’ door de crew.

Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencast Murth Mossel Ozone Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencast peggy Vrijens Gidget

Alleen Jandino bekende dat hij nog nooit een konijn had vastgehouden, en de look-alike van Snowball wilde hij om begrijpelijke redenen niet vasthouden omdat hij ongenadig aan het verharen was. Gelukkig was een medewerkster van Pets Places zo vriendelijk hem voor Jandino ‘op te houden’.

Huisdierengeheimen-bn-presentatie-Nlstemmencast-Jandino-Asporaat-Sneeuwba Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencast Roué Verveer Buddy

Goed georganiseerde originele presentatie en de aanwezige Nederlandse Stemmencast was het over één ding roerend eens: het is een hele leuke film. We kunnen niet wachten tot 3 augustus! Zie ook de eerdere artikelen over de film Huisdiergeheimen bij Trotsevaders.nl, klik hier >>>>

Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencast presentatie

En dan hier alvast de Nederlands gesproken trailer van THE SECRET LIFE OF PETS/ HUISDIERGEHEIMEN die vanaf 3 augustus in de bioscoop draait. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

Hieronder de volledige lijst van de Nederlandse stemmencast en hun rol:
FEDJA VAN HUÊT = MAX (Louis C.K.)
JANDINO ASPORAAT = SNEEUWBAL (Snowball/Kevin Hart)
KARIN BLOEMEN = CHLOE (Lake Bell)
PEGGY VRIJENS = GIDGET (Jenny Slate)
ROUÉ VERVEER = BUDDY (Hannibal Buress)
MURTH MOSSEL = OZON (Ozone/Steve Coogan)
FRANK LAMMERS = DUKE (Eric Stonestreet)
GEORGINA VERBAAN = KATIE (Ellie Kemper)
DEREK DE LINT = TIBERIUS (Albert Brooks)
ERIK VAN MUISWINKEL = POPS (Dana Carvey)
HENRY VAN LOON = NORBERT (Norman/Chris Renaud)

Huisdierengeheimen bn presentatie Nlstemmencas voorstellen

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Garfield première + film [verslag]

Zondag 28 april was de première van de nieuwe film: “GARFIELD”. Een nieuwe, spannende, grappige …

Share
Share