Woezel & Pip kleurboek [recensie]

kleuren woezel en pipSuper geconcentreerd ging mijn dochter van start. Ze had zojuist van mij een mooi nieuw kleurboek gekregen. En dan niet zomaar een kleurboek, nee een hele mooie, bijzondere van Woezel & Pip.

Yuna is dol op kleuren en is er ook nog eens behoorlijk goed in. Al weet ik niet of je een trotse mama volledig objectief kunt noemen, maar laten we het erop houden dat buiten mij er nog veel anderen zijn die het toch wel opvalt hoe netjes ze kleurt binnen de lijntjes en dat het toch aardige kunstwerkjes zijn die ze maakt.

We hebben thuis dan ook een behoorlijke stapel met allemaal verschillende kleurboeken, kleurplaten en gekleurd papier waar ze zelf wat op kan tekenen, maar dit mooie Woezel & Pip kleurboek was toch wel erg speciaal.

IMG_2810 kleuren

Ze is namelijk gek op deze twee lieve, gekke hondjes. Misschien komt dat wel omdat wij als ouders het ook erg leuk vinden en we daarom ook best veel knuffels en boekjes hiervan hadden. Net als allemaal schattige dingetjes voor in de box, zoals rammelaars, labeldoekjes en noem het maar op. Er komt geen baby foto voorbij of Woezel & Pip (of een van de twee :-)) komt er wel op voor.

IMG_2811 IMG_8603

Het kleurboek zit vol met grote, duidelijke platen van de twee vriendjes maar ook de andere vrienden uit de Tovertuin komen er in voor, zoals Tante perenboom, Molletje en Buurpoes. In totaal 24 verschillende kleurplaten in alle seizoenen en van heel druk naar heel rustig.

Lekker lang kleuren dus, met potloden, stiften of wasco!

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share