Even voorstellen: Trotse Moeder Samantha

even-voorstellen-trotse-moeder-samantha-1Zoals altijd is het me een genoegen om een nieuw lid van het team van Trotse Moeders voor te stellen. Ditmaal is het de beurt aan Trotse Moeder Samantha die ons team komt versterken. Maar eigenlijk hoef ik haar niet voor te stellen, dat doet ze zelf:

Hallo allemaal ik ben nieuw en ik al mezelf even voorstellen en een beetje vertellen hoe wij leven: Ik ben Trotse Moeder van een prachtige dondersteen genaamd Joy.

Joy heeft niet zo’n fijne start gehad in haar vroege leventje. Ze is namelijk geboren met een hazenlip en had voordat ze 1 werd al drie operaties gehad. Gelukkig is alles hartstikke mooi geworden en hoeft ze voorlopig geen operaties meer?

even-voorstellen-trotse-moeder-samantha-3Joy is nu 3,5 en is echt een meisje die niet het kaas van haar brood laat eten en je heel duidelijk vertelt wat ze wilt en niet wilt . Joy en ik wonen nu al twee jaar samen met mijn vriend Danny en onze hond Bennie ( ja soms halen we de namen door elkaar haha).

Zoals jullie lezen noemen wij Danny gewoon Danny omdat hij niet de echte papa van Joy is wat natuurlijk geen ramp is.  Joy gaat om het weekend naar haar papa of vaker als dat zo uitkomt.  We kunnen gelukkig goed met elkaar overweg.

even-voorstellen-trotse-moeder-samantha-2Verder ben ik werkzaam als hulp in de huishouding. Ik doe dit 16 uur per week en op de tijden dat ik werk is Joy 2 ochtendjes bij de peuterspeelzaal en de rest van de tijd bij mijn ouders waar voornamelijk mijn vader de meeste tijd met haar doorbrengt.  Ze zijn ook echt 4 handen op 1 buik.

Danny werkt fulltime bij Dirk van de Broek en als hij een dag vrij is doordeweeks besteedt hij die graag met Joy. Als Joy om het weekend bij haar vader is gaan wij graag een dagje naar de sauna of gewoon eens een avondje met vrienden wat gezelligs doen.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share