100 jaar workouts [video]

100-jaar-workout-video-trotse-moeders-1Er verandert veel in 100 jaar. Mode.com laat dat in een aantal video’s zien. Eerder plaatsten we al een video over 100 jaar speelgoed op de site SpeelGoedSamen.nl, klik hier om deze video te zien >>>>

In onderstaande video krijg je een overzicht over 100 jaar workouts. Per decennium laat een ‘blije dame’ niet alleen de kleding zien die bij een work-out hoorde in die bepaalde periode, maar ook welke oefeningen en oefenmaterialen er in die tijd waren.

Ik vind het erg leuk om te zien, zeker ook omdat de muziek per decennium aangepast wordt en sommige beelden echt herinneringen oproepen 😉 En je ziet vandaag de dag ook nog mensen die in een bepaald decennium zijn blijven hangen, kijk zelf maar:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Eerste woordjes van je baby – wanneer mag je ze verwachten en welke woordjes zijn favoriet?

Als Trotse Moeder (of Trotse Vader) zit je er op te wachten: het eerste woordje …