Maak je eigen, slimme, Netflix sokken [DIY]

netflix-sokken-trotse-moeders-2Netflix heeft talloze series in zijn geheel beschikbaar gemaakt. Gewoon, in één keer meerdere seizoenen tegelijk. Niet meer wachten dus, tot de volgende aflevering een week later wordt uitgezonden, of afleveringen opnemen om maar niets te missen. Nee, kijken waar en wanneer je maar wilt. En…. hoe lang je maar wilt.

netflix-sokken-trotse-moeders-3Je kunt namelijk alle afleveringen achter elkaar bekijken en ik betrap me er regelmatig op dat ik in plaats van “even één aflevering voor het slapen gaan” regelmatig veel te laat in bed lig, omdat een serie boeiend is, steeds met een cliffhanger eindigt of gewoon, omdat het zo heerlijk ontspannen is….

Waarschijnlijk kennen veel van jullie dit. En een groot aantal van de mensen die dit herkent, zal ook wel eens voor de televisie in slaap zijn gevallen, om er een paar afleveringen later ineens achter te komen een heleboel gemist te hebben. En dáár heeft Netflix een briljante oplossing voor: sokken!

Op deze website van Netflix staan alle patronen die je kunt downloaden. Jouw favoriete serie zit er ongetwijfeld bij! Lekker breien, een beetje solderen en programmeren en je hebt je eigen, slimme, Netflix-sokken die er voor zorgen dat het Netflix-programma waar je naar kijkt, stopt wanneer jij in slaap valt. Als dat niet de vinding van het jaar is, weet ik het ook niet meer!

netflix-sokken-trotse-moeders-4

Alle patronen zijn gratis te downloaden, klik hier >>>>

Overigens zou je de patronen ook prima kunnen gebruiken om symbolen van je favoriete Netflix series op je zakdoeken, lakens of ander linnengoed te borduren, maar dat terzijde…

netflix-sokken-trotse-moeders-6

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zo kleed je je eettafel gezellig aan voor het kerstdiner

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekent: het kerstdiner! Mag jij dit jaar …