Jonge Garde – nieuwe Nederlandstalige serie, exclusief voor Disney Channel

jonge-garde-disney-cast-wie-is-wie-trotse-vaders-disney-channelOp 26 oktober 2015 gaat er een nieuwe serie van start op Disney Channel: Jonge Garde. Uiteraard kun je regelmatig nieuwe series zien op dit populaire kanaal, maar Jonge Garde is wel een heel speciale serie. Net zoals Goalmouth is deze speciaal voor Disney Nederland & België ontwikkeld en zal hij ook in beide landen uitgezonden worden. De acteurs zijn allemaal Nederlands of Vlaams en de serie is in Nederland opgenomen.

Disney Jonge Garde is een die het leven van jongeren op een kookschool toont. Daarin natuurlijk veel grappige momenten, drama, geheimen, stiekeme liefdes en de allerlekkerste gezonde gerechten.

jonge-garde-disney-cast-wie-is-wie-trotse-vaders-1

De Kookschool is een exclusieve kook- en horeca opleiding, waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in het restaurantleven. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram beginnen vol goede moed, maar naast koken is er veel meer te leren. De groep nieuwe leerlingen moet samenwerken om het hele jaar door de beste resultaten te behalen. En dat onder het toeziend oog van de strenge directrice mevrouw Mastoer en de andere docenten. Lukt het iedereen om de top te halen en alle opdrachten te halen?

Hieronder een trailer van de Disney serie Jonge Garde:

Jonge Garde bestaat uit 27 afleveringen van ieder 11 minuten en is in Nederland van maandag t/m donderdag om half 5 op Disney Channel te zien. Net voordat je gaat koken dus, en reken maar dat je kinderen na het kijken van deze serie zin hebben om je te komen helpen!

jonge-garde-disney-cast-wie-is-wie-trotse-vaders-2

Wil je de leerlingen en de andere mensen van de Kookschool beter leren kennen? Klik dan hier voor de wie-is-wie van Jonge Garde >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gezond koken voor kinderen met deze tips

Vind je het moeilijk om gezond te koken voor je kids? Je bent niet de …

Share
Share