Bergstein regenlaarzen – recensie

bergstein-regenlaars-fuchsia‘Color your moments’ is het motto van Bergstein:
Bergstein regenlaarzen zijn verkrijgbaar in vele sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met de kind beleeft.’

Recensie
Dit roept meteen bij mij het romantische beeld op van met een groot en druk gezin wonen een grote oude boerderij op het platteland waar in de bijkeuken een eindeloze rij vrolijk gekleurde laarsjes in verschillende maten staat. IMG_2649Mijn hele kinderschaar heeft ieder een eigen collectie laarzen en ze kiezen, afhankelijk van het weer en de activiteit, de meest passende kleur uit …

Dat is een beetje cynisch natuurlijk. Al was het alleen maar omdat ik in een Vinex-wijk woon en ‘maar’ twee dochters heb. Het beeld is overigens niet onaantrekkelijk …

Mijn jongste dochter van negen kreeg voor deze recensie een paar mooie paarse Bergstein regenlaarsjes. We waren er allebei blij mee. IMG_2651Ik omdat de aanschaf van regenlaarzen bij mij meestal onderaan mijn prioriteitenlijstje staat. Ik heb geen dochters die eindeloos in de natuur rondzwerven en vies worden.

Regen? Bah, dat is kil en wordt je nat van. Goede rubber regenlaarzen schieten er dus nog wel eens bij in. Mijn dochter was blij omdat het ook gewoon mooie laarzen zijn, in een mooie frisse kleur, een van haar favoriete kleuren. En ze zitten nog lekker ook! Leuk detail: de zolen zijn in dezelfde kleur als de laars, met een wit randje.

Laarzen van Bergstein worden gemaakt van natuurrubber. Ze zijn soepel, ze zien er comfortabel uit, ze zijn stevig en ze stinken niet! We kregen de laarzen vlak voordat we op vakantie gingen.

IMG_2774
Ons vakantieadres is op het Franse platteland met veel weilanden met paarden op het terrein. En, ik zou bijna zeggen gelukkig, regende het de eerste dagen van tijd tot tijd, zodat rubber laarzen ook echt nodig waren, daar in de Franse modder.
IMG_2696Maar ook op de zonnige dagen trok mevrouw geregeld haar paarse laarzen aan als ze even naar de paarden ging.

Kortom, tot nu toe heeft onze dochter al veel plezier beleefd aan de Bergstein laarsjes. En aangezien ze de laarzen een maat te groot heeft gekregen (gelukkig), heeft ze er hopelijk in de winter ook nog veel plezier aan.

Om de hele collectie en alle kleuren van de Bergstein rubber regenlaarzen te zien, klik hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share