Home / Recensies / Verzorging / Napper Nursery Wallet van KipKep

Napper Nursery Wallet van KipKep

Screenshot 2015-03-03 at 07.52.29Wanneer je borstvoeding geeft, heb je altijd eten/drinken voor je kindje bij je. Maar dat wil niet zeggen dat je verder niets meer mee hoeft te nemen wanneer je ergens heen gaat. Behalve luiers, doekjes voor je kind, zijn borstkompressen ook onontbeerlijk.

Toen ik borstvoeding gaf, gebruikte ik meestal uitwasbare borstkompressen en had ik een aantal ‘wegwerp’ kompressen standaard in de luiertas. Wanneer ik die dan een keer nodig had, zaten ze er vaak al wat langer in, en zagen ze er niet meer zo keurig uit als toen ik ze uit de verpakking haalde.

KipKep heeft een elegante oplossing: de Napper Nursery Wallet, oftewel: een etui voor borstcompressen. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren (roze, blauw en grijs) en bevat twee vakjes met een extra ‘middenstukje’ wat de twee vakken van elkaar scheidt. Het etuitje is af te sluiten met een drukknoopje, en is (af)wasbaar. Wij kregen de grijze variant opgestuurd ter beoordeling.

kipkep-grijs-copyright-trotse-moeders-2 kipkep-grijs-copyright-trotse-moeders-1

Aan de ene kant kun je eenvoudig twee zoogcompressen (wasbare of papieren) stoppen, aan de andere kant is ruimte voor nog twee kompressen, maar je kunt daar ook je gebruikte compressen in stoppen zodat ze netjes opgeborgen zijn tot je thuis bent. Netjes, hygiënisch en handig!

Bekijk op bol.comDe KipKep Napper Nursery Wallet is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Screenshot 2015-03-03 at 07.31.50Voor het grijze etuitje, klik hier >>>>
Voor het roze etuitje, klik hier >>>>
Voor het blauwe etuitje, klik hier >>>>

[update] De KipKep Napper Nursery Wallet heeft de Baby Innovation Award 2015 gewonnen in de categorie ‘feeding’.

Klik <hier> om ook de winnaars in de andere categorieën te bekijken >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren …