Nieuwe Disney film: Big Hero 6

big-hero-6-trotse-vaders

Van Walt Disney Animation Studios, het team achter “Frozen” en “Wreck-It Ralph,” komt “Big Hero 6,” een actievol avontuur over de speciale band die ontstaat tussen Baymax, een knuffelbare opblaasrobot, en wonderkind Hiro Hamada.

Wanneer er iets verschrikkelijks gebeurt in San Fransokyo en Hiro in gevaar komt, roept hij de hulp in van Baymax en zijn goede vrienden: adrenalinejunkie GoGo Tomago, neuroot Wasabi, scheikundegenie Honey Lemon en nerd Fred. Hiro is vastbesloten om het raadsel te ontrafelen en maakt van zijn vrienden superhelden. Samen heten ze Big Hero 6. “Big Hero 6” is geregisseerd door Don Hall (“Winnie the Pooh”) en Chris Williams (“Bolt”), en geproduceerd door Roy Conli (“Tangled”).

Big Hero 6 draait vanaf morgen (11 februari 2015) in de Nederlandse bioscopen. Hieronder een trailer van deze nieuwe Disney film:


 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

SCOOB! Een kwispelend avontuur

SCOOB! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. Deze animatiefilm is vanaf donderdag …