Koel4kids: “coole” KOEL laarzen voor herfstweer

Het is echt zover. Na een heerlijke periode met warm nazomerweer is het echt herfst. We maken appelmoes, bakken taarten, knutselen met kastanjes en bladeren en halen de warmere kleding weer uit de dozen. Zelf kan ik nog prima mijn schoenen en laarzen van vorig jaar aan, maar mijn dochter is echt aan een grotere maat toe. Twee maten groter zelfs…

Screenshot 2014-10-27 at 19.52.53Mijn dametje leeft op grote voet. Bij geboorte had ze al relatief grote handjes en voetjes en ze blijft uiteraard steeds doorgroeien. Gelukkig wel, maar het is wel lastig om echt leuke laarsjes te vinden. Toen ze 4 was zat ze al in zo’n grote maat dat ik alleen maar “mini-grote-mensen-laarzen” kon vinden, terwijl mijn meisje liever de leuke roze laarsjes of de laarzen met bloemetjes had gewild die in kleinere maten wel te verkrijgen waren.

Nu is ze bijna 8 jaar en wil ze het liefst laarzen met hakken. En roze hoeft niet meer, maar saaie laarzen zoals die van mama wil ze “ècht, ècht niet”. Wat een verrassing toen ik op de website van Koel4kids gewezen werd. Een enorme collectie schoenen en laarzen, zowel voor jongens als voor meisjes.

Screenshot 2014-10-27 at 19.51.48De namen van de collectie voor meisjes dragen allemaal echte Hollandse meisjesnamen, zoals Katrien, Janneke, Wies, Jantje, Willemijn, Anna, Pien en Janneke. Heerlijk om door de collectie te klikken, samen met mijn dochter. We hadden al snel een lijstje met favorieten, er is keuze genoeg.

De uiteindelijke keuze viel op “Anna“, een zacht leren laarsje die omhoog gedragen kan worden of omgeslagen waardoor de warme voering zichtbaar wordt. Er zit een rits aan de zijkant, maar die loopt niet helemaal tot boven door.

Ook de kleur was snel besloten: blauw (uiteraard heet het in de webwinkel anders, namelijk Blue Oiled, ik kan me altijd verbazen over alle namen die kleuren krijgen). Bestellen ging eenvoudig en al vlot werden de laarzen geleverd. En ze waren nog leuker dan op de foto’s op de website!

Op de onderkant staat in een frisse blauwe kleur (ik weet niet hoe díe kleur blauw heet…) KOEL.  En dat was helemaal leuk. Wanneer mijn dochter nu haar ‘hakken’ laat zien, kan iedereen ook meteen zien hoe “cool” ze is! Er zit een mooi gekleurd labeltje aan de achternaad. Mooi, die details.

Screenshot 2014-10-27 at 19.51.25

Het voordeel van deze laarsjes vind ik dat ze zowel kort als lang gedragen kunnen worden. En dat ze bij zowel broeken als jurken / rokjes mooi staan. Op de foto’s kun je zien dat deze KOEL laarzen bij iedere outfit prima passen en dat ze er na een paar weken intensief dragen nog steeds keurig uitzien.

Screenshot 2014-10-27 at 19.53.38 Screenshot 2014-10-27 at 19.54.01

 

Mijn dochter en ik zijn erg blij met deze keuze en ook mijn schoonmoeder kon het waarderen aangezien zij dezelfde mooie naam draagt als deze laarsjes 😉

Deze en nog veel andere laarsjes vind je op de website van Koel4kids >>>>Screenshot 2014-10-27 at 19.58.15

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Herfstige kippendijen met bloedworst [recept]

Voor de vleesliefhebber, het is een bijzonder fijne smaak. Het ruikt al heerlijk tijdens het …