Geheimen van de Goochelkunst: Verdwijntrucs

Screenshot 2014-07-05 at 21.00.09Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling verdwijntrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je je eigen been onzichtbaar maakt, hoe je een munt laat verdwijnen en weer verschijnen op de meest onverwachte plaatsen en nog veel meer.

Recensie

Er zijn meerdere boeken verschenen in de serie “Geheimen van de Goochelkunst” en wij kregen ‘Verdwijntrucs‘ ter recensie. Screenshot 2014-07-05 at 20.59.48

Nou ja…. wij…. Zodra het boek binnen was, verdween het, samen met de kinderen. Als dat geen verdwijntruc is 😉

Later bleek dat ze direct aan het oefenen gingen met de trucs uit het boek. En toen ze vonden dat ze voldoende geoefend hadden, kreeg ik een heuse goochelshow voorgetoverd. Met de goochelspullen die we in huis hebben, werden een aantal spectaculaire trucs uitgevoerd en ook uit het nieuwe boek bleken ze al een paar trucjes te kennen.Screenshot 2014-07-05 at 21.28.59

De trucs worden goed uitgelegd en behalve allerlei verdwijntrucs staat in het boek allerlei informatie over bekende goochelaars en fameuze trucs. Er staan tips in en er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een trucje moet oefenen en uitvoeren.

Leuk hoor en duidelijk inspirerend want de goochelaar liet aan het eind van de show zijn charmante assistente zomaar verdwijnen!

Screenshot 2014-07-05 at 20.59.27

Geheimen van de Goochelkunst: Verdwijntrucs – Stephanie Turnbull
Hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Corona
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De opvolger van anderhalvemetersamenleving is….

Helaas is het Woord van het Jaar ditmaal weer een Corona-gerelateerd woord. Vorig jaar was …

Share
Share