Blue Monday? Ook je ‘dip’ is omkeerbaar!

Screenshot 2014-01-19 at 21.46.16De derde maandag van januari wordt gezien als de meest depressieve dag van het jaar: “Blue Monday”. De feestdagen zijn achter de rug, de kerstboom inclusief extra lichtjes het huis uit, de dagen nog steeds donker (èn nat, èn koud), de Goede Voornemens langzaam weggezakt en de volgende vakantie laat nog een flinke tijd op zich wachten.

Screenshot 2014-01-19 at 21.46.57Ter gelegenheid van “Blue Monday” wordt vandaag het boekje “dip | ook je dip is omkeerbaar” gelanceerd. Een (cadeau)boekje wat leuk is om te geven en om te krijgen. Het woordje ‘dip’ is omkeerbaar (lees het maar eens “op z’n kop”) en dat is dit boekje ook. Aan de ene kant een boekje met 44 pagina’s om in je ellende te zwelgen (kan ook lekker zijn!), met een lijstje met tranentrekkende films zoals “Sophie’s Choice” en “De kleine blonde dood” (ik mis “Terms of Endearment”). Verder is er bijvoorbeeld het “niet lekker in je vel-spel” en een recept voor dipsaus.

DSC00765Aan de andere kant (letterlijk) een boekje met 44 pagina’s die je helpen uit je dip te komen. Zoals de spoedcursus “positief denken”, een recept voor chocoladefondue, lijstje feel-good movies en “tackel je dip-tips”.

Recensie

Wat een heerlijk, vrolijk boekje. Of je nu wel of niet in een ‘dip’ zit, het is heerlijk om beide kanten van dit boekje van Lynn van der Vegt door te bladeren en te lachen om de herkenning en de humor. Gewoon lekker voor jezelf kopen of cadeau doen aan een vriendin!

Bestel dit leuke (cadeau)boekje voor nog geen 10 euro bij bol.com, klik hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share