Boelies Kerstplan

Sinds Boelie verhuisd is naar het bos, lijkt het wel of de Kerstman hem helemaal is vergeten. Dan bedenkt Boelie een plan waardoor de Kerstman zijn stalletje wél moet vinden. En het werkt! Alleen… wat moet Boelie nu met een kapotte slee, vermiste pakjes en een Kerstman die helemaal van slag is?

Recensie
Boelies Kerstplan
is een heerlijk voorleesboek over kerst. Het leuke aan dit verhaal, vind ik dat het weer eens een heel ander verhaal dan anders is. De Kerstman is Boelie al 3 jaar lang vergeten met kerst. Boelie snapt er niks van. Weet de Kerstman dan echt niet dat hij is verhuisd?

Mijn kinderen vinden Boelies Kerstplan een superleuk boek. Ze moeten vooral erg lachen om het laatste plan van Boelie. Het plan waarmee de Kerstman eindelijk het huisje van Boelie vindt. Dit vinden ze vooral erg grappig, omdat het niet gaat zoals het zou moeten gaan. Met z’n tweeën schateren ze van het lachen, om de Kerstman die nou eindelijk het huisje van Boelie heeft gevonden. “Het was in elk geval wel een goed plan van Boelie! Want het werkt wel!” , schateren mijn twee schatjes het uit. Wat hebben ze samen een lol! Vervolgens duurt het 5 minuten voordat ze weer een beetje rustig zijn. En dan kan ik weer verder lezen. De rest van het verhaal vinden ze ook erg leuk. Maar toch blijft juist dat ene stukje in het boek, het allerleukste!

Mijn kinderen hebben nog nooit zo gelachen om een kerstverhaal, dus ik kan Boelies Kerstplan van harte aanbevelen!

Boelies Kerstplan – Mathile Stein & Chuck Groenink
Prentenboek, hardcover, 28 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …