Een bijbelverhaal voor elke dag

“Wat een prachtig kleurrijk boek is dit!”, dacht ik toen ik dit boek voor het eerst in handen kreeg. Een prachtige cover zorgde ervoor dat mijn interesse was gewekt en dat ik meteen wilde kijken of de binnenkant net zo mooi is. Dat is hij zeer beslist! Bij alle Bijbelverhalen staan prachtige kleurrijke,  fascinerende tekeningen.

Een Bijbelverhaal voor elke dag bevat 28 bekende Bijbelse verhalen uit het oude en het nieuwe testament. Van de schepping tot het pinksterverhaal. Over Adam en Eva, Noach en Mozes, Jaïrus en de barmhartige Samaritaan en over de geboorte van Jezus, zijn dood en de opstanding gevolgd door Hemelvaart en Pinksteren. Naast de verhalen staan niet alleen de Bijbelboeken waar je het verhaal terug kunt vinden, maar staat er ook een gebedje bij dat je samen met je kind kunt bidden.

Dit boek kan ik absoluut aanraden aan mensen die hun kinderen meer willen leren over het geloof. Niet alleen vanwege de tekeningen, maar ook vanwege de manier hoe de verhalen vertelt worden. Een leuk en leerzaam boek vol verhalen waar je kind graag naar zal luisteren.

Een Bijbelverhaal voor elke dag – Vrouwke Klapwijk
Prentenboek, hardcover, 64 pagina’s, Callenbach
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Angela Aagenborg

Mijn naam is Angela, ik ben 39 jaar oud, echtgenote sinds 2002 en moeder van twee kinderen (2007 & 2011). Als kind hield ik dagboeken bij en schreef ik af en toe een verhaaltje. In 2003 begon ik met het schrijven van mijn eerste roman en in 2006 zette ik mijn eerste blogwoorden op internet. Nu, twaalf jaar later, heb ik vele blogs, column, artikelen geschreven en staan er zo'n twaalf boeken met mijn naam erop in de kast. In 2018 schreef ik een wielerroman en een chicklit, beiden 'wachten' op een uitgeverij.

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …