Tinkerbell en het geheim van de vleugels

Deze Tinkerbell film is een nieuw magisch avontuur voor de hele familie met bekende en nieuwe elfjes. Reis mee met TinkerBell en haar elfenvriendjes naar het verboden mysterieuze Winter Woud. Nieuwsgierig en avontuurlijk als ze is wordt Tink geleid naar een grootse ontdekking, waardoor zij een magisch geheim onthult dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.

Recensie
Op woensdagmiddag 10 oktober ging ik met 3 kinderen naar de feestelijke première van Tinkerbell – Het geheim van de vleugels in Wolff City bioscoop te Utrecht.  We werden ontvangen met drinken en (veel) spekkies, er kon gekleurd worden en de kinderen – die feestelijk als elfjes verkleed waren – konden geschminkt worden. Kortom een echt feest!

Ik had een kritisch testpubliek meegenomen, want behalve een meisje van 5 jaar – die iedere film over elfjes bij voorbaat geweldig vindt – had ik ook twee stoere jongens bij me. Eén van bijna 6 jaar en een van ruim 8 jaar. Maar Disney heeft weer prima werk afgeleverd, een betoverende film met een vlot verhaal en prachtige animaties. Ook de jongens hebben genoten. Mijn oudste zoon begreep ook de humor die er in zit.

De 3D versie geeft ook echt een extra dimensie aan de film, het is prachtig om de sneeuwvlokjes en het elfenstof te zien dwarrelen. Verder komen er vertrouwde figuren in voor uit eerdere Tinkerbell films, maar ook nieuwe personages, waaronder een “zusje” van Tinkerbell, geboren uit dezelfde eerste lach van een baby. Maar ook zonder 3D is het een betoverende film waarmee je met het hele gezin even kan ontspannen. Fijn is ook dat deze vierde Tinkerbell film ook afzonderlijk gezien kan worden. Je hoeft dus niet eerdere films gezien te hebben om hier – zonder vragen – naar te kijken.

Deze film is genieten, voor alle leeftijden, meisjes en jongens!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share