NIEUW: Sprookjesboom de film op DVD

Na een groot succes in de bioscoop is Sprookjesboom de film vanaf 20 juni verkrijgbaar op DVD. In de film zijn veel bekende gezichten uit de Efteling te bewonderen zo zijn onder andere Roodkapje, Wolf, Assepoester en Klein Duimpje in de film te zien.

Het verhaal
Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen in Sprookjesboom de Film terecht in het onbekende Winterland.  De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens de zoektocht naar de kristallen probeert Heks daar een stokje voor te steken, zodat zij de baas wordt in het Sprookjesbos.  Ook ontmoeten de sprookjesvrienden de winterlandbewoners ijskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?

Sprookjesboom de film
70 minuten, Nederlands, prijs: €14,99

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share