NIEUW: Sprookjesboom de film op DVD

Na een groot succes in de bioscoop is Sprookjesboom de film vanaf 20 juni verkrijgbaar op DVD. In de film zijn veel bekende gezichten uit de Efteling te bewonderen zo zijn onder andere Roodkapje, Wolf, Assepoester en Klein Duimpje in de film te zien.

Het verhaal
Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen in Sprookjesboom de Film terecht in het onbekende Winterland.  De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens de zoektocht naar de kristallen probeert Heks daar een stokje voor te steken, zodat zij de baas wordt in het Sprookjesbos.  Ook ontmoeten de sprookjesvrienden de winterlandbewoners ijskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?

Sprookjesboom de film
70 minuten, Nederlands, prijs: €14,99

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

De zes dienaren

Als kind ging ik ieder jaar naar De Efteling, toen nog met alleen het sprookjesbos …