Kleding als speelgoed?

Het Spaanse kindermerk BeeeTú produceert kinderspeelgoed en kleding in één. Ze lanceerde hun eigen kinderkleding collectie genaamd “Play and Wear”. Deze speciale kleding maakt het voor kinderen mogelijk te spelen met hun kleding. Op de kleding is namelijk klitteband bevestigd waardoor de kinderen hun speciale speelgoed op hun kleding kunnen plakken.De kleding is verkrijgbaar voor kinderen vanaf drie maanden tot ongeveer 6 jaar.

Doormiddel van het klittenband wat op de kleding is bevestigd plakt je kind gemakkelijk zijn of haar speelgoed op de kleding. Nooit meer slepen met een racebaan of poppenhuis. Je trekt gewoon hun speelshirt aan en neemt het bijbehorende speelgoed mee en spelen maar. Er is keuze uit verschillende soorte kleding zo is er voor meisjes een rok met een bijbehorend transparant opberg zakje en voor jongens een stoer auto shirt. Ook is er keuze uit verschillende soorten speelgoed zo is er bijvoorbeeld een vlinder, raket en auto.

De kleding is bedacht door de twee kinderen Sara en Max. Sara kwam op het idee door dat ze graag speelgoed op haar kleren wilde plakken en Max haar broer bedacht de naam toen hij samen met zijn zus en moeder tegen een geit riep Beeee Tú (tú betekent jij in het spaans). Hun moeder Anita maakte het ontwerp en de kleding van Beeeee Tú was geboren.

Kijk voor de gehele collectie van Play and Wear op www.beeetu.com

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …

Share
Share