Samenwerking TrotseMoeders.nl en Negemaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is een samenwerking aangegaan met TrotseMoeders.nl. Vanaf nu zal TrotseMoeders.nl dagelijks nieuwe artikelen plaatsen op de website van de Negenmaanden beurs. Inhoudelijke artikelen, nieuws, blogs en leuke wetenswaardigheden. Ook zal Mira Ahles, oprichter en hoofdredacteur van TrotseMoeders.nl wekelijks een column schrijven voor de website van de Negenmaandenbeurs.

Zowel de Negen Maanden Beurs als TrotseMoeders.nl is zeer tevreden met deze samenwerking. Beursmanager Nicole Tuitert-Otterloo van Amsterdam RAI: “Als je zwanger bent of al kinderen hebt, is het prettig als je op één plek terecht kunt voor een antwoord op je vragen of voor tips en advies. Dit bieden we nu ook met de bijdrages van TrotseMoeders.nl. We hebben bewust gekozen voor informatie over verschillende leeftijdsgroepen, waarmee we ook moeders aanspreken die uit de babyfase zijn. Hiermee denken we een breed platform te kunnen bieden.”

Ook Mira Ahles is blij met de samenwerking: “TrotseMoeders.nl is een online magazine voor moeders en zwangere vrouwen. De Negenmaandenbeurs is een begrip onder deze vrouwen. Deze samenwerking is dus een geweldige mogelijkheid om online en offline aan elkaar te koppelen en elkaar zo te versterken.”

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …

Share
Share