Gezocht: jonge natuurfotograaf

De WNF-Rangerclub en de WNF-LifeGuard organiseren dit najaar de 11e editie van de WNF-Photo Award. Jeugdige natuurfotografen van 6 jaar t/m 18 jaar kunnen tot 11 september aanstaande hun mooiste, ontroerendste, spannendste of juist grappigste natuurfoto insturen. De veertig beste inzendingen worden drie maanden lang geëxposeerd in het Museon.

Vorig jaar werden tijdens de jubileumeditie bijna 10.000 foto’s ingezonden. Ook dit jaar hoopt de WNF-Photo Award weer vele bijzondere natuurfoto’s van wilde dieren te ontvangen. Of jouw kind nu een mooie foto hebt gemaakt van een kikker in de achtertuin of juist de chimpansee in de dierentuin; alle foto’s van wilde dieren kunnen ingestuurd worden.

Foto’s kunnen worden ingezonden via www.rangerclub.nl of www.lifeguard.wnf.nl. Na het uploaden kunnen de kinderen de foto ook als e-card naar familie of vrienden sturen. De inzendtermijn sluit op 11 september 2011 waarna de vakjury uit alle inzendingen de 40 beste natuurfoto’s. Deze foto’s worden medio oktober op de websites van WNF-Rangerclub en WNF-LifeGuard geplaatst. Websitebezoekers kunnen de mooiste foto voor de publieksprijs kiezen.

De veertig geselecteerde en winnende foto’s worden tevens van 20 november 2011 tot en met begin maart 2012 tentoongesteld in het Museon. Tijdens het openingsprogramma van de foto-expositie maakt de vakjury de winnaar, de tweede en de derde prijs van de WNF-Photo Award 2011 bekend. Tevens wordt de winnaar van de publieksprijs op deze dag bekend gemaakt. De winnaar van de WNF-Photo Award 2011 mag de expositie openen en wint tevens een digital PowerShot camera en fotoprinter, beschikbaar gesteld door Canon.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Op Social Media hebben jullie al kunnen zien dat TrotseMoeders.nl aanwezig was bij de KinderKlimaattop. …

Share
Share