Klorofil: nieuw en nostalgisch tegelijk

Vrienden van mijn ouders hadden voor hun kinderen een speelboom van Klorofil. Als kind vond ik dat echt geweldig! Een druk op de boom en hij ging open en werd een woning voor schattige kleine popjes. Eindeloos speelplezier!

Nu is er een compleet nieuwe serie uitgebracht, gebaseerd op de wereld van Klorofil. Behalve de grote speelboom (een complete set met De Magische Speelboom, 2 poppetjes (Eliot de Vos & Ruby de Beer) en 12 accessoires: 1 auto, 1 struik, 1 schommel, 2 bedden, 1 bank, 1 tafel en 5 stoelen) zijn er ook kleinere speelsets en mini-sets. Die laatste sets zijn ook erg leuk als verjaardagscadeau.

Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer anderhalf jaar, maar zal ook door oudere kinderen erg leuk gevonden worden.

Omschrijving
Welkom in de Magische wereld van de Klorofil! Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur.

Elk gezin leeft in een natuurlijke omgeving; bossen en weiden, meren en rivieren… Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen in de natuur wat een oneindige bron van verbeelding is. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes.

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren zijn feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn… Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verrassende ”POP!” effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …

Share
Share