Eet smakelijk!

Eenvoudige meer-groenten-stamppot [recept]

Na al het verukkelijke feesteten van de afgelopen tijd, is het ook weer heerlijk om ” gewone” kost op tafel te zetten. Ik heb daarbij deze keer eens iets nieuws bedacht en het resultaat was zowel voor de ogen als voor het inwendige uitstekend geslaagd. Daarbij is het o zo simpel. Veel plezier en succes hiermee.

Ingrediënten
Stuk knolselderij
2 winterwortelen.
Stuk venkel .
Aardappels.
Halfvolle slasaus.
Halfvolle melk.

Bereiding
Laat dit alles gaar worden en maak er stamppot van, met de slasaus en wat melk. Natuurlijk zijn andere varianten ook te bedenken. Staan er wat verschillende restjes met groenten, kan dit ook op deze manier verwerkt worden.

Eet smakelijk!

 

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Pizza: elke dag pizza en toch genoeg groenten

Manon van Essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Want …

Share
Share