Eet smakelijk!

Eenvoudige meer-groenten-stamppot [recept]

Na al het verukkelijke feesteten van de afgelopen tijd, is het ook weer heerlijk om ” gewone” kost op tafel te zetten. Ik heb daarbij deze keer eens iets nieuws bedacht en het resultaat was zowel voor de ogen als voor het inwendige uitstekend geslaagd. Daarbij is het o zo simpel. Veel plezier en succes hiermee.

Ingrediënten
Stuk knolselderij
2 winterwortelen.
Stuk venkel .
Aardappels.
Halfvolle slasaus.
Halfvolle melk.

Bereiding
Laat dit alles gaar worden en maak er stamppot van, met de slasaus en wat melk. Natuurlijk zijn andere varianten ook te bedenken. Staan er wat verschillende restjes met groenten, kan dit ook op deze manier verwerkt worden.

Eet smakelijk!

 

 

About Adrie Frijters

adrie.frijters@gmail.com'
Behalve Trotse Moeders ben ik ook de Trotse oma van zeven prachtige kleinkinderen. Op Trotse Moeders zal ik regelmatig recepten plaatsen. Zelf eet ik geen vlees, maar mijn man wel, dus er komen recepten met èn zonder vlees, wel altijd gezond en lekker!

Check Also

Pizza: elke dag pizza en toch genoeg groenten

Manon van Essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Want …