Home / Tips / Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij neemt, heb je zowat alles van de ouderwetse ‘schijf van 5’ binnen. Een goed begin van de dag! Ook voor Trotse Moeders die weinig tijd hebben in de ochtend, of voor kinderen die eindeloos op een boterham zitten de kauwen is Oot Granola een heerlijke oplossing om toch goed en gezond te ontbijten.

Er zijn 4 verschillende smaken Oot Granola. Deze zijn eenvoudig te bestellen en worden gewoon thuis bezorgd: ontbijt door de brievenbus šŸ˜‰

We hebben vier verschillende ontbijtjes, handig apart verpakt, meegenomen naar Camp Zone. Kamperen met mijn oudste zoon vraagt om handig inpakken en aangezien we een aantal dagen op het terrein wilden doorbrengen, vonden we het handig om iets anders dan brood mee te nemen wat snel oud wordt.

We hebben dus allebei ontbeten met Oot Granola. Mijn zoon voegde er melk aan toe, ik naturel kwark. En zo hebben we allebei heerlijk ontbeten. De portie is prima, ook voor een puber-in-de-groei. Zoon en ik waren allebei verrast door de smaken (we hebben elkaars ontbijtjes ook geproefd). Ieder Granola ontbijt had verschillende ingrediƫnten, maar er waren geen dominate smaken zodat je echt verschillende smaken proefde zonder dat er ƩƩn hinderlijk bleef hangen. Echt lekker!

Oot Granola bestel je hier >>>>

 

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Ontspanning en vermaak op de Sprookjescamping [verslag]

Verslag van ons goed verzorgde kampeerweekend op de vijf-sterren Sprookjescamping in Rheeze (Overijssel).