Home / Lifestyle / Holland Muesli van MyMuesli

Holland Muesli van MyMuesli

Ik had me er op verheugd om op Koningsdag de voor mij nieuwe MyMuesli smaak te proberen: Holland Muesli. Maar door alle inpak-stress, schoot dat er bij in. Niet getreurd: MyMuesli zit in en handige, goed afsluitbare koker en kon dus prima mee op vakantie naar de Ardennen!

Erg grappig: in het buitenland ontbijten met een oer-Hollandse koker Holland Muesli op tafel! En nog lekker en gezond ook. Goed ter afwisseling met de ontbijtjes met chocoladebroodjes….

De basis van Holland Muesli is Haver-Crunchy / Havervlokken fijn en Amandelen. En verder zit er vooral veel gedroogd fruit in. Nederlandse fruitsoorten, zoals appel, aardbei en bosbes. En voor de oranje kleur ook nog stukjes gedroogde abrikoos. Een vrolijk “Nederlands” geheel.

Het geheel smaakt erg lekker: het fruit heeft veel van de smaak behouden en met de haver erbij heb je een volwaardig ontbijt. Op de foto heb ik nog wat verse druiven toegevoegd en magere yoghurt. Goed idee om Holland Muesli mee te nemen op vakantie!

Holland Muesli bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Een veel te kort lang weekend op Ardennen Camping Bertrix [verslag]

“We gaan naar de Ardennen, de frisse lucht is even wennen…“. Dat zong Herman Finkers, …

Geef een reactie

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten